Høy trivsel på solsiden

«Naboen skal trives like godt som deg er vårt slagord», sier daglig leder Ivar Henning Persson ved Nybyggeren. Mandag 17. desember inviteres det til visning av nyoppført enebolig, rekkebolig og leilighet i Romsåsen.

Tarjei (4) og Tomine (1) Torsøy koser seg på tur i skogen. Foto: Torbjørn Torsøy.

Boligfeltet
Romsåsen boligfelt ligger øverst i Romskogen. Det er et meget godt planlagt felt der flest mulig får utsikt fra sine boliger og leiligheter. Feltet ligger vendt mot sør, slik at det er sol fra morgen til kveld. Selv vintersolen vil varme opp stua!

Trivsel
Torbjørn Torsøy har valgt å bosette seg her med kone og to barn. Det angrer han ikke et sekund på. «Glad for at jeg slapp oppussing av gammelt hus», sier han. «Husene er plassert slik at det er «luftig» rundt oss. Det er en trygg plass å bo siden det er endevei, og vi kjenner alle folkene som bor her. Vi ligger tilbaketrukket fra støy, men likevel i nærhet til barnehage, skole og Handelsparken. Lekeplass, fotballbane og naturområde har vi rett utenfor døren. Klatreskogen vår er veldig populær. Her er det full fart fra de minste til de største barna. I gapahuken samles barn og voksne til bålkos. Der blir det også holdt barnebursdager og filmfremvisning. Det er stas. Velforeningen har facebookside der det inviteres til arrangementer som pølsegrilling ved gapahuken eller samling på lekeplassen», sier Torbjørn som også er velformann.

Nyetablerte
Torbjørn sier det er mange nyetablerte familier med barn i Romsåsen, men det er også folk i andre livsfaser som har etablert seg i området. Boligfeltet passer altså godt for alle.
Her får du mye hus for pengene! «Besteforeldre kan også trives her», sier Ivar Henning som har hørt at barnebarn liker å komme på besøk til Romsåsen.

Nyoppført enebolig, rekkehus og leilighet
Det siste som er bygd nå er en urban enebolig som er meget innholdsrik med to stuer, to bad, fire soverom og stor terrasse med flott utsikt. Trappen inne i huset har leddbelysning under hvert trinn, og framstår som husets blikkfang. Boligen er flott, tidsriktig og med høy standard.
Hvis en ikke har behov for så mye plass er det også en ledig leilighet i firemannsbolig i 1. etg. som har to soverom, eller en rekkebolig med to stuer og tre soverom. Arkitekturen er spennende og vektlegger en blanding av tradisjon og minimalisme. Leiligheten vil treffe alle aldersgrupper.
«Disse har også høy standard og flott utsikt over Romsletta og Lyngdalen. Velkommen til visning mandag 17. desember» avslutter Ivar Henning Persson.