Hurtigruta Carglass og Subaru sammen om åpen dag


Hurtigruta Carglass på Rom i Lyngdal inviterer til åpen dag lørdag 22. april, med mye bilprat og gratis sikkerhetssjekk på programmet. Oddemarka Auto AS som nå har overtatt salgsansvaret for Subaru i Lyngdalsdistriktet kommer også.


Inviterer til bilprat og gratis sikkerhetssjekk lørdag 22. april

Dette er noe vi har tenkt på lenge, sier avdelingsleder for Hurtigruta Carglass i Kristiansand Hans Skomedal.

– Vi tror dette vil bli en fin dag der folk kan stikke innom oss å slå av en bilprat. Også er det veldig hyggelig at Oddemarka Auto også har anledning til å komme, sier han.

Hurtigruta Carglass
www.carglass.no
09500 / 466 34 751

Sikkerhet

– Vi er veldig opptatt av trafikksikkerhet. Etter en lang vinter er det viktig å skifte vindusviskere, for de har blitt dårlige av salt, vær og vind.
Mange kjører også rundt med skadet frontrute. Det er viktig å reparere skader slik at ikke frontruten sprekker videre. Alle er hjertelig velkommen innom oss denne dagen for en gratis sjekk av viskere og frontrute. De som reparerer/skifter frontrute denne dagen får gratis Bosch viskere.

– Har du delkasko eller kasko på bilen er det kostnadsfritt å reparere frontruten, sier Skomedal.

Oddemarka Auto as
http://oddemarka-auto.no/
38 10 42 50
gunnar@oddemarka-auto.no

Subaru

Gunnar Tveit ved Oddemarka Auto kommer og viser frem modellene Subaru XV, Forrester og Outback.
– Nå som vi er blitt forhandler i distriktet ønsker vi å treffe kunden lokalt. Vi ønsker å gjøre det enkelt for Subaru- kundene i Lyngdal slik at de kan komme innom og prøve disse nye bilene denne dagen.
– Vi har dessuten gode kampanjepriser på Subaru nå, sier Tveit. Ring gjerne på forhånd for prøvekjøring.

Konkurranse

På den Åpne dagen blir det også konkurranse der du har sjanse til å vinne vårpakke fra Geirs Bilpleie, vask fra Rom bilvask og det blir diverse give away-produkter. Det blir også servering av pølser, brus og kaffe.

– Åpen dag er altså lørdag 22. april. Vi starter klokken 9.00, og satser på å holde på utover dagen. Vi håper dette blir en hyggelig dag, og at det kommer masse folk slik at det blir mye liv og røre her, avslutter Hans Skomedal.


Se også disse artiklene!