Inviterer til bilprat og gratis sikkerhetssjekk lørdag 22. april

Dette er noe vi har tenkt på lenge, sier avdelingsleder for Hurtigruta Carglass i Kristiansand Hans Skomedal.

– Vi tror dette vil bli en fin dag der folk kan stikke innom oss å slå av en bilprat. Også er det veldig hyggelig at Oddemarka Auto også har anledning til å komme, sier han.

Hurtigruta Carglass
 
www.carglass.no
09500 / 466 34 751
 

Sikkerhet

– Vi er veldig opptatt av trafikksikkerhet. Etter en lang vinter er det viktig å skifte vindusviskere, for de har blitt dårlige av salt, vær og vind.
Mange kjører også rundt med skadet frontrute. Det er viktig å reparere skader slik at ikke frontruten sprekker videre. Alle er hjertelig velkommen innom oss denne dagen for en gratis sjekk av viskere og frontrute. De som reparerer/skifter frontrute denne dagen får gratis Bosch viskere.

– Har du delkasko eller kasko på bilen er det kostnadsfritt å reparere frontruten, sier Skomedal.

Oddemarka Auto as
 
http://oddemarka-auto.no/
38 10 42 50
gunnar@oddemarka-auto.no

Subaru

Gunnar Tveit ved Oddemarka Auto kommer og viser frem modellene Subaru XV, Forrester og Outback.
– Nå som vi er blitt forhandler i distriktet ønsker vi å treffe kunden lokalt. Vi ønsker å gjøre det enkelt for Subaru- kundene i Lyngdal slik at de kan komme innom og prøve disse nye bilene denne dagen.
– Vi har dessuten gode kampanjepriser på Subaru nå, sier Tveit. Ring gjerne på forhånd for prøvekjøring.

Konkurranse

På den Åpne dagen blir det også konkurranse der du har sjanse til å vinne vårpakke fra Geirs Bilpleie, vask fra Rom bilvask og det blir diverse give away-produkter. Det blir også servering av pølser, brus og kaffe.

– Åpen dag er altså lørdag 22. april. Vi starter klokken 9.00, og satser på å holde på utover dagen. Vi håper dette blir en hyggelig dag, og at det kommer masse folk slik at det blir mye liv og røre her, avslutter Hans Skomedal.