Da Espen Noddeland begynte som daglig leder for et år siden så han fort at forretningen trengte en modernisering. Ny logo, ny hjemmeside og egen facebookside er noen av grepene som er gjort for å gi bedriften en mer moderne profilering.

Rørleggeren Lyngdal
rll.no
38 33 00 70
firma@rll.no
Facebook

Lang erfaring

– Nå har vi  en stor flott butikk med et stort produktspekter. Alt fra baderomsutstyr til utendørsbad og varmepumper. Alle servicebilene er topp utstyrt for enkle serviceoppdrag til større oppdrag innen rehabilitering og nybygg. Og vi har 24 timers vakttelefon.  Så skulle uhellet være ute midt på natten kommer vi omgående, sier daglig leder.

Rørleggeren Lyngdal  ble etablert i 2003.

Daglig leder, Espen Noddeland

– I dag har vi 13 dyktige ansatte. Vi har kunder både i privat- og bedriftsmarkedet. Det er 7 faglærte rørleggere med egne servicebiler som har erfaring innen flere fagfelt både på sanitær, varme og sprinkling, sier Noddeland.

Behjelpelig

Rørleggeren Lyngdal As er ledende i distriktet.

– Hvis du går med drømmer om nye spennende planer for ditt hjem eller fritidsbolig, bør du ta turen innom oss. Rørleggeren Lyngdal kan gi deg  tegninger i 3D og vi kan hjelpe til med søknad om utslipp. Vi har høy kompetanse innen VVS og baderomsmøbler. Det gir deg trygghet for at du får løsninger du blir fornøyd med. Vi har sentral godkjenning, sier daglig leder.

Lang erfaring og dyktige ansatte gir resultater. F.v. Benedikte Dyrstad, Gunn Espeland, Espen Noddeland og Frank Berge

Godt utvalg

Kjekt å vite

Det viktige valget er verdt å vente på.

– Vi kan vise deg et stort utvalg, sier Espen. Det vi ikke har på lageret i butikken skaffer vi deg i løpet av kort tid. Sammen hjelper vi deg å velge riktig for ditt prosjekt. Vi fører kjente merkevarer som Foss bad, Vikingbad, Porsgrund, Macro og Aspen m.m.

Vi er opptatt av å gi kunden god service og kvalitetsprodukter. Kom innom butikken og se våre flotte utstillinger, avslutter Espen Noddeland.