Nyttårsaften er forbundet med magi, glitter og stas. Det skal smelle litt når vi markerer overgangen fra det gamle året til det nye. Vi ønsker å gå inn i et nytt år med flotte opplevelser og, ikke minst, glade mennesker rundt oss. Som gjest i en nyttårsfeiring, kan du bidra til å skape denne magien.

Pokerface XL får du hos Skeie Nordsjö Idé & Design på Perrongen for kr 1100,-

1. Tilby hjelp med maten. En verdig feiring krever et godt måltid. Tilby verten hjelp med for eksempel å ta med en dessert. Da nytter det ikke med ferdigkjøpt! Det beste er de hjemmelagede variantene, og vi foreslår karamellpudding, Dronning Maud dessert, panna cotta med bærsaus eller du kan imponere med sjokoladeskåler med hvit sjokolademousse. Og dessertene kan gjerne pyntes med stjerneskudd som gir en forsmak på det som skal komme når klokka runder midnatt.

2. Ta med en gave. Noe søtt eller salt til å kose seg med i løpet av kvelden er alltid en innertier å få som vertinnegave. Da kan man selvfølgelig besøke den lokale sjokoladeforhandleren, eller man kan imponere med noe hjemmelaga. Prøv gjerne nyttårskonfekt, Rocky road brownie, parmesan og timiankjeks eller biscotti. En herlig munnfull av noen av disse gjør susen mens man nyter fyrverkeriet.

3. Husk for all del fyrverkeri! En perfekt start på nyttårsfeiringen er å skape store forventninger til fyrverkeriet. Det er jo selve symbolet på et nytt år. Susene, smellene og lukta av fyrverkeri sammen med synet av flotte fargesprakende tegninger på nattehimmelen etterfulgt av barnelatter og høylytte ”wow”. For her kommer det faktisk an på størrelsen. De største batteriene gir de flotteste opplevelsene. Sånn er det bare! Og skal man imponere, enten det er barn, damer eller menn, så er det det batteriet med de fineste effektene som gjør susen. Og ikke glem å ta med noen stjerneskudd! Det er alltid en stemningsskaper.

4. Vernebriller – et must! Hos Skeie Nordsjö Idé & Design får du med vernebriller når du kjøper fyrverkeri. Det er bare å spørre dersom du trenger noen ekstra. Og som gjest, får du ekstra stjerner i boka om du har med noen ekstra til festen.

5. Ta gjerne med boblevann! Men med klar beskjed om at denne ikke skal sprettes før etter fyrverkeriet. Husk at alkohol og fyrverkeri ikke hører sammen.

Cannon Ball får du hos Skeie Nordsjö Idé & Design på Perrongen for kr 600,-

Godt nytt år!

Skeie Nordsjö Idé & Design har et stort utvalg av fyrverkeri!
Se hele utvalget – klikk her!
OBS! Fyrverkeri selges i år kun 29. og 30. desember!

Fyrverkerisalget hos Skeie Nordsjö Idé & Design