Det er en Golf!

I flere tiår har Golf vært med på å sette standarden for biler, og den nye elbilen byr på samme komfort og kjøreopplevelse som forgjengerne, samtidig som du får fordelene spesifikt for elbil; rekkevidde opp til 300 km og utslippsfri kjøring.

e-Golf er en kraftig og innovativ elbil, men først og fremst er det en svært anvendelig hverdagsbil som også passer godt som en familiebil. Elbiler er perfekte for korte kjøreturer, for eksempel i byen, men med en elbil med rekkevidde på inntil 300 km, kan du også ta turen ut på lengre turer.

Våre helelektriske modeller er akkurat som vanlig biler, og kjøres sådan. Vanskeligere trenger det faktisk ikke være. Husk! Vurder totalpakken når du selv skal kjøpe el. bil. På e-Golf får du utrolig mye i pakken.

LES TESTEN HER

Blant annet følgende standardutstyr: sommer/vinterhjul, el. innklappbare speil, full led frontlys, led kjørelys i støtfanger, varmepumpe, ryggekamera, mørke ruter, 9,2» touchskjerm med navi, mluetooth ++, car net, adaptiv cruice kontroll, multifunkjsonsratt, front assis med city nødbrems og forgjengerregistrering

Rekkeviddeangst?

Øvelse gjør mester, heter det. Vi tør påstå at det ikke er lange perioden du skal kjøre el. bil før rekkeviddeangsten begynner å avta. Men sine ulike kjøremoduser sørger bilen for ideell bruk og strømsparing.

Ved bruk av rekuperasjonsgir kan du enkelt selv påvirke bilens rekkevidde og økonomi. Her vil du kunne bruke bremsegir for å skape strøm under nedbremsning som direkte lader opp batteriet under kjøring.

Bruker du i tillegg bilens kommunikasjonssystem kan du enkelt starte og stoppe ladingen, forvarme kupe før avreise og mye annet, enkelt fra telefonen.

Holder det egentlig med 30 mil rekkevidde? Snu på det. Hvor mange dager bruker du bilen til å kjøre 30 mil, og hva er det du bruker bilen mest til?

Økonomi?

Ja, det er økonomi i dette. La oss være tydelige; det er ikke farlig å kjøpe en bil med fossil motor. Denne kan du garantert bruke langt og lenge!

Det er ikke sikker din bruk tilsier at e-Golf kommer til å være bil nr.1 i familien. Men, vurder den sterkt som en bil nr. 2.

For mange av oss vil det spesielt med tanke på økonomi og besparelse være fornuftig å vurdere en elektrisk bil.

Eksempel
(eksempel basert på bruk mellom Farsund, Lyngdal eller Flekkefjord)

  • Du kjører ca. 12.000 km pr. år.
  • Dette er ca. 20.160,- i året på bensin (kun jobb)
  • Det er ca. 8750,- i året på bom.
  • Årsavgift 2800,-
  • 200.000,- i lån på bil nr. 2, ned- betalingstid 5 år. Dette tilsvarer 4000,- pr. mnd.

Totalt bruker du i dag ca. 61.900,- pr. år.

  • Kjøper Egolf og betaler 3450,- i mnd. ved fullfinansiering i 9 år. Totalt 41.400,-
  • Pluss 30,- pr. full lading hjemme. 30 mil rekkevidde. Ergo 3 lading pr. uke i snitt. 90×52 uker = 4680 økt strøm.
  • Total kostnad el bil.

DU Sparer 25.000,- minimum pr. år på e-golf!